Maison Lesage
Pâte de fruits uit de Provence omhuld met gianduja-praliné van Provençaalse amandelen en fruitcoating.
Bewaren op een droge plaats tussen 16 en 20°C.
Ingrediënten: suiker, cacaoboter, Provençaalse amandelen, cacaomassa, magere melkpoeder, gedroogde glucose-siroop, stabilisator sorbitolpoeder, abrikoos, kers, vijgen, aardbei, water, aardbei, kers, vijg, abrikoos, gelatine pectine, omhulmiddel arabische gom, citroenzuur, sojalecithine.
De isolerende vloeren die door PMP worden aangeboden, vormen een barrière tegen warmteverlies. In combinatie met de isolerende blokwanden en de isolerende panelen uit het PMP-systeem is dit de perfecte oplossing voor het elimineren van thermische bruggen.
Ze beschikken over uitstekende isolatie-eigenschappen, bieden vrije overspanningen tot meer dan 8 meter zonder tussenliggende steun en garanderen prestaties bij belastingsovername tot 1.000 daN/m².
Voor elke vloer biedt ons studiebureau oplossingen die zijn afgestemd op uw project, rekening houdend met de geldende regelgeving en de economische vereisten.
Maison Lesage
Geroosterde hazelnoten uit Piemonte, omhuld met praliné gianduja van hazelnoten en amandelen uit Provence, krokante feuilletine en chocolade.
Bewaren op een droge plaats tussen 16 en 20°C
Ingrediënten: hazelnoten uit Piemonte, suiker, 62% donkere couverture chocolade, 32% witte chocolade, verkruimelde koek, cacaoboter, 32% witte chocolade, amandelen uit Provence, 33% melkchocolade, volle melkpoeder, cacaomassa (cacaobonen), magere melkpoeder, omhulmiddel: schellak, arabische gom, cacaopoeder, boter, vanille-extract met stukjes.
Maison Lesage
Amanden uit de Provence omhuld met pure en melkchocolade, gedroogd en natuurlijk gekleurd.
Bewaren op een droge plaats tussen 16 en 20°C.
Ingrediënten: AMANDEN uit de Provence, pure chocolade 62%, melkchocolade 33%, witte chocolade 32%, omhulmiddelen arabische gom, schellak, natuurlijke kleurstoffen spirulina, gemoute gerst, citroen, saffloer, radijs, zwarte bessen, appel.